IPhone alkalmazás autópályadíj fizetéshez, lottó vásárláshoz, mobilegyenleg feltöltéshez

Vértes János Andor, 2011. március 23. 15:39

Az App Store-ból letölthető a T-Mobile új fejlesztése, a Mobil Vásárlás alkalmazás, amelynek segítségével a legkeresettebb mobilvásárlási tranzakciók egyszerűen és gyorsan lebonyolíthatók.
A Mobil Vásárlás alkalmazás ideális azon iPhone-t használó T-Mobile ügyfelek számára, akik SMS-ben szoktak lottózni, autópálya-matricát vásárolni, vagy mobilegyenleget feltölteni, mivel az applikáció segítségével mindezeket sokkal kényelmesebben és gyorsabban megtehetik. 

A különböző mobilvásárlási lehetőségek egyetlen gyűjtőfelületen jelennek meg, amelyek közül egy érintéssel kiválasztható a kívánt opció. Mindössze néhány érintés szükséges egy autópálya-matrica vásárlásához, ráadásul a rendszámot csak az első alkalommal kell megadni, az alkalmazás ugyanis megjegyzi a korábbi vásárlásnál használt rendszámot. Az ügyfeleknek nem kell lottózót keresniük, a mobiljuk segítségével egy, a valódi játékot élethűen imitáló felületen könnyedén fogadhatnak az Ötös, a Hatos és a Skandináv lottó játékokon. Utoljára megadott tippjeiket az alkalmazás megjegyzi, így még egyszerűbben megjátszhatóak a kedvenc számok, illetve lehetőségük van véletlenszerű számok megjátszására is. A havidíjas ügyfelek feltölthetik barátaik, ismerőseik univerzális egyenlegét is.  A korábban feltöltött telefonszámokat az alkalmazás megjegyzi, hogy a feltöltés a továbbiakban még kevesebb időt vegyen igénybe. 

A tervek szerint az applikáció folyamatosan bővül majd a mobilvásárlási lehetőséget nyújtó partnerek szolgáltatásaival és termékeivel. 


A tranzakció alkalmával a vásárolt termék vagy szolgáltatás árán felül két, az ügyfél díjcsomagjának megfelelő díjazású, hálózaton belüli SMS árát számolja fel a T-Mobile. 

A Mobil Vásárlás alkalmazás - a letöltése és használata közben generált adatforgalomtól eltekintve - ingyenesen elérhető az App Store-ban.