Akár 2000 dal az autóban

forrás Prim Online, 2011. március 24. 10:31

Manapság a legtöbb zenét MP3 fájlformátumban tároljuk és hallgatjuk. Mivel egyre több autórádión található USB port, a Verbatim kifejezetten erre a célra fejlesztette ki az autórádió USB foglalatába illeszkedő adattárolóját, amivel autózás közben is tökéletesen élvezhetjük kedvenc zenéinket.

Az apró USB-meghajtó csatlakozójával együtt sem nagyobb, mint egy százforintos, így szinte teljesen észrevétlenül bújik meg a rádió gombjai között. Akár 2000 dal is elfér rajta.

A csupán 17,15 mm hosszú, 14,85 mm széles és 7,7 mm vastag Verbatim Store ‘n’ Go Audio USB meghajtó az eszközbe illesztve csupán 5 mm-rel türemkedik ki. Így akár állandóan az autórádióban hagyhatjuk, illetve hosszú távú kiegészítő tárhelyként is használhatjuk az eszközt. Nem kell többé félnünk attól, hogy valami beleakad meghajtóba, és ezért az vagy az USB csatlakozó sérül. A többi hagyományos USB-meghajtóhoz hasonlóan a Verbatim Audio USB a netbooktól az asztali számítógépen át a digitális képkeretig bármilyen számítógéppel vagy eszközzel használható, amely rendelkezik USB 2.0 porttal.