Folytatódik az ingyenes videóriporter-képzés

forrás Prim Online, 2011. március 25. 08:21

Folytatódik az U26 Média Workshop, a djuice ingyenes videóriporter-képzése az U26 Clubshopban. A március 27-én megrendezésre kerülő első specifikus óra alkalmával a szerkesztés, műsorvezetés, riporterkedés mélyebb dimenzióiba nyerhetnek betekintést a fiatalok.

A március 27-én folytatódó képzés első része lesz annak az összesen 9 alkalmas tanfolyamnak, melynek keretein belül a kezdő videóriporterek okosodhatnak. Minden egyes órán specifikusan más-más rész kerül majd a fókuszba. Első alkalommal a kamera előtti dolgokon lesz a hangsúly. Riportkészítés, megjelenés, beszédtechnikai ismeretek, hírszerkesztési és hatásos beszédalapok, valamint színészvezetés lesz a terítéken. Most is stábokra fognak oszlani a fiatalok, így együtt dolgozva, egymást segítve gyorsabban és hatékonyabban tudják elvégezni feladataikat. A munka során két oktató, Barok Tamás és Nagyistók Tibor, ismert VJ-k (video jockey) fogják ismét segíteni a fiatalok munkáját és javítják a rendezői-riporteri teljesítményeket.

A részvétel ingyenes, a felszerelést, a helyet, a tanárokat ismét a djuice biztosítja, így a fiataloknak csupán kitartást, időt és energiát kell a tudás megszerzésére áldozni.

Az U26 Média Workshop programon a résztvevők korlátozott számban vehetnek részt, így előzetes regisztráció szükséges. A jelentkezéseket a teretadunk@djuiceteam.hu címre várják, tárgynak az U26 Média Workshop-ot kell megadni.