Programajánló és közösségi oldal egyben

forrás Prim Online, 2011. március 28. 18:34

5 hónapos béta üzem után, elindult a www.itime.hu az első magyar intelligens programajánló 1.0 verziója. A hiánypótló programajánló jelenleg elsősorban zenei, kulturális programokat tartalmaz, de a választék folyamatosan bővül, szélesedik. Már most közel 12000 esemény találnak a látogatók.

Az oldal egy programgyűjtemény és egy események köré szerveződő közösségi oldal egyben, így ötvözi a web1-es és web2-es oldalak előnyeit. A szerkesztett tartalom mellett a látogatók is közzétehetnek itt rendezvényeket, eseményeket, így a kisebb költségvetésű vagy nonprofit rendezvények is ugyanolyan súllyal jelenhetnek meg. A közösségi funkciók abban segítik a regisztrált felhasználókat, hogy profiljuknak, ismeretségi körüknek, érdeklődési körüknek megfelelő eseményeket találjanak meg a több ezer között. Az adatlap kitöltése, az érdekes, kedvelt műfajok, előadók, helyszínek jelölése után a szoftver képes a lehető legrelevánsabb, legszemélyreszabottabb eseményeket ajánlani.

Az oldal fejlesztői kiemelt figyelmet szenteltek annak, hogy a legkülönfélébb keresési igényeket, szokásokat is kielégítsék, így a látogató kereshet konkrét eseményre, előadóra, alkotóra, helyszínre, böngészhet műfajok szerint szelektálva, vagy konkrét időpontban zajló rendezvények között, mindezeket többféle, lista- vagy naptárnézetben is áttekintheti.

A programajánló célja, hogy a programkeresés programtalálásban végződjön, vagyis a látogató akkor is találjon a kedvére valót, ha nem tudja mit keres és hogy az értékes szabadidőt ne a kereséssel, hanem a „neki szánt” programon tölthesse.

Kapcsolódó linkek:
www.itime.hu