A Wallitrade forgalmazza a Xerox szélesformátumú berendezéseit

forrás Prim Online, 2011. március 28. 18:44

Kizárólagos disztribútora lett a Wallitrade Copy Kft. a Xerox Magyarország által forgalomba hozott széles formátumú berendezéseknek az idei évtől.

A Xerox az elmúlt évek itthoni tapasztalatainak mérleglése alapján és a nemzetközi tendenciákat követve döntött amellett, hogy 2011-től a  szélesformátumú megoldásokat használó ügyfeleinek kiszolgálását, a velük közvetlen és rendszeres kapcsolatot ápoló, a piacon élvonalbeli cégre, a Wallitrade-re bízza. A hazai nyomtatástechnikai piacon 20 éve működő, és ezen a területen évről – évről kiemelkedő forgalmat teljesítő vállalat célja, hogy tovább növelje a Xerox termékek forgalmát, bővítse a meglévő partneri kapcsolatokat, és a specializáltabb megrendelői igényeket is a feladatra optimalizált, költséghatékony eszközökkel, megoldásokkal szolgálja ki.  A gépek értékesítésén túl ugyanakkor a Wallitrade a Xerox szoftveres megoldásainak is kiemelt szerepet szán a Xerox portfólió kezelése során, és továbbra is teljes körű szerviz hátteret biztosít ügyfeleinek.

A két cég közti megállapodás révén a Xeroxtól érkezett szakember a széles formátumú rendszerek értékesítési feladatainak ellátására. Weiszhaupt Gábor  5 éven keresztül foglalkozott a szélesformátumú berendezésekkel a Xerox Magyarország Kft-nél. Mostantól ennek az üzletágnak a felépítésével, menedzselésével és folyamatos bővítésével fog foglalkozni a Wallitradenél.