Egyedi, gyors, egyszerű internet minden hagyományos telefonra

forrás Prim Online, 2011. április 5. 20:31

A Telenor új Klikk szolgáltatásával a hagyományos telefonnal rendelkezők számára is könnyen elérhetővé kívánja tenni az internetet. A Klikk szolgáltatásra regisztrálók az első három hónapban havidíj nélkül, 100 MB-os/hó adatcsomag mellett próbálhatják ki a világháló nyújtotta lehetőségeket. Az egyszerűbb használatot a mobilra optimalizált és gyors Opera Mini böngésző biztosítja.

Sokan nincsenek tisztában készülékük internetképességével, pedig telefonjuk alkalmas lenne arra, hogy a világhálóhoz csatlakozzon. Az új szolgáltatás elsősorban azoknak szól, akik még nem használtak mobilinternetet, mégis nyitottak az újdonságokra.

A szolgáltatás egyik legfontosabb eleme a mobiltelefonra optimalizált, ingyenesen letölthető Opera Mini böngésző, amelyen hét olyan, az egyszerűbb használat érdekében előre beállított oldal is szerepel, amelyeket gyakrabban látogatnak a felhasználók. Közöttük található - a Telenor mobil oldala mellett - a Facebook, a Gmail, valamint több széles körben ismert híroldal is (Index, Startlap). Ezeken túl a felhasználó is beállíthatja kedvenc honlapjait.

Az Opera Mini, amely már több mint háromezer készüléktípusra érhető el, hazánkban is egyre kedveltebb a mobiltelefonon internetezők körében. Az Opera Mini adattömörítési technológiájával a weboldalakat a kisebb képernyőhöz igazítja, így jobb felhasználói élményt nyújt. Ráadásul akár hatszor gyorsabb egyes társainál, és kisebb adatforgalmat bonyolít, így rendkívül takarékos is. Ideális választás azok számára, akik még csak most ismerkednek a mobiltelefonon való böngészéssel.

A Klikk szolgáltatás számlás és kártyás előfizetéssel is igénybe vehető, kivéve a MobilKvartett, Menedzser, Internet, illetve djuice és Red Bull Mobile tarifacsomagokkal. A megrendeléshez egy a 1750-es számra küldött, díjmentes SMS szükséges. A három hónapos tesztidőszak letelte után a szolgáltatás havidíja bruttó 990 forint. A 100 MB-os belföldi keret felhasználását követően a forgalmi díj belföldön 0 forint, nincs túlszámlázás, csupán az internetkapcsolat sebességét csökkenti a szolgáltató.

További információ a Klikkről: http://www.telenor.hu/klikk