Percalapú Kusturica, Asian Dub Foundation és Josh Wink Sopronban és a Balatonon

forrás Prim Online, 2011. április 6. 20:29

Szorosabbra fűzi együttműködését a Sziget Kft. és a Magyar Telekom. A telekomcég immár főtámogatóként lesz jelen a VOLT-on, és erősebb lesz a jelenléte a Heineken Balaton Soundon is.

A Magyar Telekom idén főszponzorrá lép elő a soproni VOLT Fesztiválon. Az idén 18 éves VOLT “nagykorúként” újszerű programmal jelentkezik amelynek legfontosabb szervező elve, hogy elsősorban világsztárokra és a friss zenei produkciókra koncentrálnak a szervezők. Az idei, erős nemzetközi felhozatal keretében a Telekom Nagyszínpadon fellép többek között a Thirty Seconds to Mars, Moby, a Sum 41, a My Chemical Romance és Paul Kalkbrenner is. Egyedi színt ad a fesztiválnak, hogy a VOLT lesz az Európai Unió Tanácsának Magyar Elnöksége hivatalos záróbulija, s a rendezvény első napján European Gipsy Rocks! címmel számos ország neves előadói - többek között Emir Kusturica és az Asian Dub Foundation – adnak koncertet.

A Heineken Balaton Soundon a korábbinál nagyobb helyszín névadója lesz a Telekom. A Telekom Teraszon az elektronikus tánczene kíválóságai adják egymásnak a színpadot. Így például itt látható majd  - többek között - Luciano, Ricardo Villalobos, John Digweed és Josh Wink is.

Jelenleg előkészítés alatt áll az operátorok és a társüzemeltető között az a T-Mobile ügyfelei számára is elérhető szolgáltatás, amelynek keretében a fesztiválozók a tervek szerint az idén már a VOLT-ra és a Balaton Soundra is vásárolhatnak percalapú belépőjegyet mobiltelefonjuk segítségével.