Új nagysebességű Blue-ray író az ASUS-tól

forrás Prim Online, 2011. április 8. 09:33

Új külső három dimenziós íróval bővíti az ASUS Blu-ray eszközeinek választékát. A most megjelenő BW-12D1S-U a világ leggyorsabb külső 3D-s Blu-ray írója, amely kényelmes átállási lehetőséget kínál azoknak, akik DVD-ről most kívánnak áttérni a nagyobb teljesítményű és teljesebb élményt kínáló Blu-ray eszközre.

Az USB 3.0 kapcsolaton keresztül akár tizenkétszeres sebességre is képes, az elérhető legjobb írási minőség érdekében az OTS-technológiát (Optical Tuning Strategy, optikai feljavítási stratégia) alkalmazó és HD-felbontású 3D-lejátszásra képes BW-12D1S-U formájában is egyedi: alakját  gyémántok ihlették. Szép részlet még a művészien megalkotott különleges kék bekapcsolásjelző, valamint tartozik hozzá egy állvány is, amellyel a felhasználók rugalmasan, helytakarékosan vízszintes és függőleges helyzetben is tárolhatják az írót.

Az audio-funkciók az összes Blu-ray tartalom esetében támogatják a Dolby EX és az  5.1 csatornás DTS-HD használatát is, magas minőségű hanghűséget kínálva a modern házimozi-rendszerekhez. A hangdekódolás garantálja, hogy az eredeti audioforráshoz képest semmilyen torzulás ne lépjen fel, a felhasználó minden alkalmazásnál tökéletes reprodukciót és kristálytiszta hangokat kapjon.