Újra látható 3D-ben a Real-Barca a SPORT TV-n, a UPC kábelhálózatában

forrás Prim Online, 2011. április 14. 17:10

Néhány hónapon belül immár a második háromdimenziós élő televíziós közvetítésre kerül sor Magyarországon, a SPORT TV és a UPC együttműködésének köszönhetően. A legújabb, 3D technológiára képes tévékészülékkel rendelkező UPC digitális kábeltévé-előfizetők április 16-án, szombaton este 22 órakor ismét különleges térhatású képen követhetik végig a legendás El Clásicót, a Real Madrid-Barcelona spanyol szuperrangadót.

Az emlékezetes november végi, barcelonai 5-0 után a mostani madridi visszavágót akár felvételről is visszanézhetik majd 3D-ben a UPC előfizetői. A mérkőzés ugyanis az első hazai lehívható 3D-tartalomként a UPC videotárban is elérhető lesz.

A  mérkőzést a UPC HD csomagjának előfizetői az erre alkalmas legújabb tévékészülékeken, a szolgáltató által biztosított médiaboxon keresztül, a SPORT TV szokásos műsora mellett, a 40. programhelyen láthatják 3D-ben. Ez a technológiai és futballcsemege a UPC teljes magyarországi kábelhálózatán külön kérés és külön díj nélkül elérhető lesz a digitális HD csomag előfizetőinek. Amennyiben elmulasztják ezt a különleges élő közvetítést vagy egyelőre nincs lehetőségük a térhatást kipróbálni, úgy ezt később is megtehetik majd, mivel a 3D adás felvételről is lehívható lesz a UPC videotár szolgáltatásából.

A sugárzás időpontjai:

 
Real Madrid-Barcelona (La Liga): Április 16., szombat, 22.00, SPORT2 (élő, 3D)
Barcelona-Real Madrid (Spanyol Kupa, döntő): Április 20., szerda, 20.45, SPORT1 (élő)