Ajándékba adja naplózó szoftverét a BalaBit

forrás Prim Online, 2011. április 18. 16:15

Az IT Factory hallgatói a NetAcademia és a BalaBit együttműködésének értelmében most ingyen juthatnak hozzá a syslog-ng Premium Edition változatához.

A NetAcademia Oktatóközpont által létrehozott, informatikai képzéseiről ismert IT Factory április 27-én Linux hálózatbiztonság címmel indít tanfolyamot. A „Védd a pingvineket” mottójú képzés elsősorban azoknak a rendszeradminisztrátoroknak szól, akik a Linux kiszolgálók hálózati szolgáltatásainak biztonsága terén szeretnék elmélyíteni tudásukat. A negyven órás – online is végezhető – tanfolyam résztvevői megismerkedhetnek a biztonságos átjárók készítésének, a web alkalmazások védelmének, valamint a virtuális magánhálózatok és a megbízható naplózó rendszerek kiépítésének fortélyaival.


A tanfolyamot a naplózó megoldások vezető gyártójaként ismert BalaBit IT Security egy különleges akcióval támogatja, aminek keretében a képzés résztvevői ingyen juthatnak hozzá a syslog-ng Premium Edition öt szerverre licencelt változatához. A közel százezer forint értékű vállalati megoldás, a Linux/Unix rendszereken világszerte kvázi szabványként alkalmazott nyílt forráskódú syslog-ng magasabb funkcionalitású kereskedelmi változata.
“A BalaBit felajánlásával a tanfolyamon felkerül az i-re a pont. Így válik teljessé a szoftverarzenál, ezzel ugyanis minden hallgató minden ismertetett eszközhöz és szoftverhez jogtisztán hozzájut.” – mondta Fóti Marcell, a NetAcademia Oktatóközpont vezetője. A termékhez valamennyi résztvevő egy éves licencet kap, amihez nem kell mást tenni, mint április 26-ig regisztrálni az IT Factory weboldalán.


http://itfactory.hu/Info/LinuxSecurity

http://www.balabit.com/hu/network-security/syslog-ng/central-syslog-server