Orvosi diagnózis androidos telefonon

forrás Prim Online, 2011. április 20. 09:10

A sikeres iPhone alkalmazás megjelenése után egy hónappal, már az androidos felhasználók számára is ingyenesen elérhető a WebLib egészségügyi keresője, a HealthMash.

A magyar keresőspecialisták által üzemeltetett webes egészségügyi kereső egyre több platformon válik elérhetővé. A nemrégiben megjelent iPhone verzió után, most az Androidos felhasználók is letölthetik az alkalmazást.

Az új fejlesztések eredményeként ma már a világ bármely tájáról egy okostelefon és néhány gombnyomás segítségével megbízható orvosi információkhoz juthatunk a HealthMash segítségével. A tengerentúlon is széles körben ismert egészségügyi kereső egyesítette a professzionális Web 2.0 keresési technológiákat egy egyszerű, ugyanakkor informatív felhasználói felületen.

A folyamatosan frissülő, több millió egészségügyi kifejezést, diagnózist, gyógymódot, kezelési módszert, kísérleti fázisban lévő terápiákat tartalmazó tudásbázis mind a szakemberek, mind a laikusok számára gyors és hatékony segítséget jelent a különböző betegségekkel kapcsolatos kérdések megválaszolásában.

Jóföldi Endre – a WebLib ügyvezetője szerint – alkalmazásuk új lehetőséget teremt az okostelefonok felhasználási lehetőségeinek kiterjesztésben. A program igen egyszerűen használható, gyakorlatilag olyanok számára is egyértelmű válaszokat ad orvosi kérdésekben, akik eddig idegenkedtek a számítógépes tudásbázisok használatától.

Az ingyenesen letölthető alkalmazás azonnali hozzáférést biztosít azokhoz a megbízható egészségügyi forrásokhoz, amelyeket a HealthMash folyamatosan frissített tudásbázisa tárol. Az immár okosmobilokon is általánosan használható egészségügyi kereső gyors, és közérthető válaszokat ad a legtöbb egészségügyi kérdésben úgy, hogy közben a felhasználót nem köti munkahelyéhez, íróasztalához, számítógépéhez. A mobil HealthMash a keresés teljes szabadságát teremti meg az orvosoknak, kutatóknak, betegeknek egyaránt.

ovábbi információ és letöltés:
http://healthmash.com/android_health_search_engine.html