Az iGO primo navigációs alkalmazás már letölthető az Apple AppStore-ból

forrás Prim Online, 2011. április 21. 18:20

A meglehetősen sok felhasználói elégedetlenséget kiváltó és a PDA/PNA verziókkal nem túl sok rokonságot mutató korábbi iPhone-os iGO után az NNG Kft előrukkolt a GPS készülékeken már befutott iGO primo iPhone-os verziójával is, amit - bár nem egyszerűen frissítésről, hanem teljesen új szoftvermotorról és számos újdonságról van szó - a régebbi iGO vásárlói ingyenesen tölthetnek le a telefonjukra.

Az új alkalmazás az átdolgozott szoftvermotor révén stabilabb és gyorsabb lett, ezen felül több mint 100 új fejlesztéssel és funkcióval bővült. A letisztult és intuitív felhasználói felületnek köszönhetően az iGO primo app használata könnyedén elsajátítható még azok számára is, akik korábban nem használtak navigációs alkalmazást. A tökéletesebb felhasználói élmény elérésének érdekében az iGO primo app számos új funkciót kínál:

-      Google helyfüggő keresés

-      Továbbfejlesztett Text-to-Speech (TTS Pro)

-      Zöld útvonal tervezése a szén-dioxid kibocsátás csökkentéséért

-      Az útkereszteződések háromdimenziós, valósághű ábrázolása

-      A domborzat 3D-s digitális megjelenítése

-      Driver Alerts funkció a biztonságosabb közlekedésért

-      Historical Speed adatbázis a gyorsabb útvonalakért

 

Az opcionális funkciók és adatcsomagok, mint például a háromdimenziós városmodellek, a Live Traffic szolgáltatás, a prémium hangok és POI-k közvetlenül az alkalmazásból is megvásárolhatóak.

 

 Jelenleg az Európát lefedő verzió tölthető le az iTunes-on keresztül,  további 24 - a világ összesen 70 országát lefedő - regionális kiadás is hamarosan érkezik. A várakozási időt a navigáció kedvelői a Twitteren keresztül (www.twitter.com/nngglobal) egy játékkal is kitölthetik, amelyben megnyerhetik az új alkalmazást. Ezt követően egy másik játék is indul majd az iGO My way Facebook oldalán (www.facebook.com/igomyway).

 

Az iGO primo app az iPhone 3GS és az iPhone 4 készülékeket támogatja.