TomTom App for iPhone 1.7 trafipax szolgáltatással

forrás Prim Online, 2011. április 27. 12:13

Az új 1.7-es verzió tartalmazza a TomTom valós idejű „Sebességmérő kamerák” szolgáltatását, amely folyamatosan frissített információt ad a telepített sebességmérő kamerák helyéről, valamint a mobil sebességmérő kamerák helyzetéről is figyelmezteti a felhasználókat.

A TomTom App for iPhone 1.7 előre telepített fix kamera-adatbázissal érhető el. A TomTom valós idejű „Sebességmérő kamerák” szolgáltatás ezt a szolgáltatást egészíti ki és emeli egy újabb szintre, hiszen folyamatosan frissíti a már meglévő adatbázist és kiegészíti azt a mobil sebességmérő kamerákról kapott pontos információkkal is. A szolgáltatás segít megelőzni a gyorshajtási bírságok okozta kellemetlenségeket és az azzal kapcsolatos fölösleges pénzkiadásokat, így a felhasználók sokkal biztonságosabban és nyugodtabban vezethetnek. A TomTom „Sebességmérő kamerák” szolgáltatása alkalmazáson belüli vásárlással (in-App purchase) vehető igénybe.

A TomTom App for iPhone v1.7 továbbá tartalmazza:
·    A legújabb térképeket: Tekintettel arra, hogy az utak évente átlagosan 15%-os változáson mennek keresztül, az új TomTom App for iPhone a legfrissebb v865-ös térképpel érhető el.
·    Map Share: Igény szerint bárhol és bármikor ingyenesen töltheti le a TomTom felhasználók által nap mint nap a rendszerbe felvitt térképjavítások ezreit, illetve megoszthatja saját javításait is.

Az alkalmazás letölthető: http://tiny.cc/7s8bs