Djuice: 0 Ft-os percdíj a felsőoktatásban

forrás Prim Online, 2011. április 27. 20:07

A kizárólag 26 év alatti fiatalok igényeire építő djuice egy új, felsőoktatásban tanulók számára elérhető tarifát jelentett be április 27-én, djuice intercampus néven. Az új egyetemi tarifa különlegessége, hogy a szűk baráti kör vagy évfolyam-szemlélet helyett országos közösségben gondolkozik, azaz bármely felsőoktatási intézményben tanuló fiatal 0 Ft-os percdíjért beszélhet egymással az intercampus segítségével. A havidíj teljes egészében lebeszélhető, a tarifán kívüli percdíjak is a zsebpénztárcák barátai.

A djuice hosszú távú törekvése, hogy a felsőoktatási közösségek számára is különleges ajánlatot biztosítson, szemlélete szerint ezzel támogatja a kemény tanulással töltött, gyakran anyagi lemondásokkal járó éveket. Az új djuice intercampus előfizetők a tökéletesített tarifát választhatják, amelyben a mindössze 1000 Ft-os havidíj is 100%-ban lebeszélhető, és a korábbiaknál kedvezőbb percdíjakkal beszélhetnek a fiatalok csoporton kívülre is. Az új egyetemi tarifa bármely djuice Extra szolgáltatással összekapcsolható, így a mobilját netezésre, e-mailezésre, Facebook-olásra, MMS küldésre, esetleg roamingolásra használó fiatal is megtalálja számításait. Az ajánlat része a híváskezdeményezéskor esedékes egyszeri kapcsolási díj, amit a djuice U26 Teória kutatása szerint a korosztály kevéssé érez meg, hiszen a beszélgetések során feltárt álláspontjuk szerint kedvező percdíj esetén inkább sokat beszélnek, mint többször.

A djuice intercampus tarifa mellé myLife tagság is jár a fiataloknak, azaz az életben elért eredményeiket myLife pontokra, kis szerencsével pedig menő ajándékokra válthatják a márka fejlődésösztönző programjában. A djuice ajánlatai már országosan az összes Telenor üzletben elérhetőek, de a mobilmárka április végétől egyetemi roadshow-ra is indul, amelynek célja az új tarifacsomag, a myLife program és a kiegészítő Extra szolgáltatások népszerűsítése.

A djuice intercampus roadshow állomásain bárki találkozhat és kérdezhet a csapattól, akik a közelgő vizsgaidőszakra való tekintettel a helyszínen ingyenes fénymásolási lehetőséggel szoktatják a fiatalokat a 0 Ft-os szolgáltatási díjakhoz. A bevezető promóció részeként az új intercampus előfizetők félárú EFOTT napijegy vásárlási lehetőségre is jogosulttá válnak a kedvezményes jegykontingens erejéig.

A djuice intercampus tarifa részletei a következők:
Havidíj (Hálózaton belül leforgalmazható hívásra, SMS-re, MMS-re): 1 000 Ft
Percdíj intercampus csoporton belül: 0 Ft/perc
Perdíj hálózaton belül (djuice, Telenor): 10 Ft/perc
Hívás hálózaton kívül: 15 Ft/perc
Kapcsolási díj bármely irányba: 10 Ft/hívás
SMS bármely irányba: 20 Ft/db

További információk, bevezető ajánlat: http://djuice.hu/intercampus