Epson Stylus Photo R2000: A3+ méret, nagy kapacitású tintapatronnal

forrás Prim Online, 2011. május 2. 14:34

Az Epson új Stylus Photo R2000-es készülékét 17ml-es, nagy kapacitású tintapatron készlettel látta el. Az új A3+ méretű, 8 színkomponensű fotónyomtató, az Epson UltraChrome Hi-Gloss2 tintának köszönhetően magas minőségű fényképek nyomtatását teszi lehetővé. Az 50%-kal megnövelt tintapatron-kapacitásának köszönhetően az R2000 a korábbi modellekhez képest még gazdaságosabbá teszi a nyomtatást.

A megnövelt teljesítményen túl – a kategóriájában elsőként - az Epson vezeték nélküli, USB és hálózati kapcsolattal is ellátta az új készüléket, így az R2000 bármilyen otthoni vagy munkahelyi környezetben minden eddiginél egyszerűbben használható. Az Epson iPrint alkalmazás használatával a felhasználók akár távoli irányítással, iPhone vagy iPad készülékeikről is küldhetnek különböző nyomtatási feladatokat a készülékre. Az R2000 továbbá azonnali nyomtatást tesz lehetővé a PictBridge kapcsolatot támogató fényképezőgépekről is.

Az Epson UltraChrome HiGloss2 tintával a felhasználók egyszerűen nyomtathatnak rendkívül magas fényű fotókat és élvezhetik a pigment tinta nyújtotta előnyöket, ami számos nyomathordozón hosszantartó és megbízható nyomatokat garantál. Az R2000 támogatja a fényes és a matt papírtípusok és művészpapírok vágottlap- és tekercspapír formátumát is, és akár közvetlenül CD és DVD vagy vastagabb poszterkartonok nyomtatására is képes. 

Az Epson Stylus Photo R2000 ajánlott fogyasztói ára 139,000 Ft.