Prémiumkategóriás Toshiba „erőgépek”

forrás Prim Online, 2011. május 3. 08:41

A Satellite P750 és P770 laptopok a prémiumkategóriás multimédiás szolgáltatások, a professzionális képességek és a különösen tartós, mintázott kialakítás tökéletes elegyét alkotják. Az új Satellite P750 2011 májusától, míg a Satellite P770 2011 harmadik negyedévétől vásárolható meg Magyarországon.

Kiváló videó- és hangminőség

Az új Satellite P750 ás P770 ideális választás azoknak, akiknek a filmnézés és zenehallgatás is igazán fontos szempont. Az erőforrás-igényes szórakoztató programokat és a fejlett multimédiás szolgáltatások széles választékát az erős, második generációs Intel processzorok könnyedén kezelik.

A notebookok HD és HD+ LED-háttérvilágítású kijelzővel, NVIDIA videokártyával, Blu-rayTM ROM-mal, vagy DVD újraíró meghajtóval érkeznek. Utóbbival a videófelvételek könnyedén rögzíthetők, újraírhatók és lejátszhatók. Mindkét notebook rendelkezik a Dolby Advanced Audio által hangolt, beépített harman/kardon sztereó hangszórókkal, amelyek gazdag, erőteljes hangzást biztosítanak. Az Intel Wireless Display támogatásának köszönhetően a notebookok kijelzőjén látható tartalmak könnyedén, vezeték nélkül jeleníthetők meg nagyképernyős TV-készülékeken.

Új életet lehel a 2D-s filmekbe
A Satellite P750 és P770 támogatják a 3D tartalmak megjelenítését is, amennyiben a notebookokat 3D TV-hez csatlakoztatjuk HDMI® kábellel. A 3D filmek 3D DVD-ről vagy Blu-rayTM 3D lemezről játszhatók le. A notebookok számítási teljesítményének és a Toshiba kifinomult, 3D-be konvertáló algoritmusainak köszönhetően az új Satellite P750 és P770 arra is képes, hogy 3D mélységinformációkkal egészítse ki a 2D filmeket.

Megnyerő külső
A Satellite P750 és P770 bársonyszerű, ujjlenyomatmentes fekete bevonattal és sávozott borítással érkeznek, míg a LED-kijelzők és a billentyűzet körül szemcsés kialakításúak. A tökéletes kontrasztot fényes, egyenes szegélyek biztosítják. A jellegzetes esztétikai vonzerőt választható, fehér billentyűzet-megvilágítás egészíti ki.