A vezérigazgató és több vezető is távozik a Synergontól

forrás Prim Online, 2011. május 3. 10:39

2011.április 30-ával Litauszki Róbert leköszön a Synergon Informatika Nyrt. vezérigazgatói posztjáról valamint 2011. május 3-i hatállyal lemond igazgatótanácsi tagságáról, és szakmai pályafutását júniustól a Synergonon kívül folytatja.A vezérigazgatói teendőket és hatásköröket további intézkedésig a társaság igazgatótanácsa gyakorolja.

A BÉT honlapján közzétett tájékoztató szerint ugyancsak 2011. május 3-ával, a Synergon Informatika Nyrt. Igazgatótanácsában betöltött tagsága fenntartása mellett, Vida Szabolcs lemond a Synergon Rendszerintegrátor Kft-ben betöltött ügyvezető igazgatói megbízatásáról, és távozik a társaságtól.

A korábbi vezérigazgató, Lazarovits Márk szintén megválik a Synergon Rendszerintegrátor Kft ügyvezetői megbízatásától, és a továbbiakban, a Synergon Informatika Nyrt. igazgatótanácsi tagsága fenntartása mellett, kiemelt vendor- és ügyfélkapcsolati vezetői feladatkört fog ellátni.

Az Igazgatótanács 2011. május 3-i hatállyal Pap Dávidot nevezte ki a Synergon Rendszerintegrátor Kft. ügyvezetői igazgatói posztjára.