Új operációs igazgató (COO) a Central Europe On-Demandnál

forrás Prim Online, 2011. május 9. 14:45

Új operációs igazgató csatlakozott a Central Europe On-Demand (“CE On-Demand”) regionális felhő szolgáltató  vezetőségéhez William Szentágotay személyében.

William Szentágotay hosszú múlttal rendelkezik a kelet-közép-európai telekommunikációs szakmában. Olyan neves cégeknek volt a vezetője vagy felsővezetője, mint a GE, a Magyar Telekom, a Vivendi, a Cityreach és a Dataplex. Az elmúlt években Szentágotay közép-európai zöld adatközpontok kialakításával és üzemeltetésével foglalkozott. Több éves tapasztalattal rendelkezik kockázati tőkebefektetések területén, illetve európai kezdő cégek menedzselésében is.

A Central Europe On-Demand („CE On-Demand”) biztonságos és megbízható felhő-alapú, kiszervezett üzleti levelezési, kommunikációs és kollaborációs szolgáltatásokat nyújt Közép-Európában. Jelenleg a régió tíz országában vannak ügyfelei és partnerei: Lengyelországban, Magyarországon, Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Bulgáriában, Szerbiában, Törökországban és Cipruson. Alapító- és vezetőségi tagja a EuroCloud Magyarországi Egyesületnek.