Telko: árakat összehasonlító portálból távközlési webáruház

forrás Prim Online, 2011. május 16. 23:20

A tavaly ősszel indított www.telko.hu távközlési árakat összehasonlító portál a hazai piacon újdonságnak számító, online távközlési áruházat hozott létre. A vezető távközlési szolgáltatók több mint 1500 szolgáltatásából álló kínálatának jelentős része ezentúl közvetlenül megrendelhető az oldalon.

 

A www.telko.hu weboldalon egyszerűen hozzáférhető a hazai távközlési szolgáltatók - többek között a Digi, az Invitel és a UPC - teljes kínálata: mobil- és vezetékes telefon, valamint internet, kábel- és műholdas televízió, illetve a kombinált (TV, internet, telefon) ajánlatok is. A szerkesztők által összeállított tematikus ajánlók mellett a szolgáltatásokat számos döntési szempont szerint lehet szűrni és összehasonlítani, többek között havi- és percdíjak, sávszélesség vagy akár TV csatornák szerint is.

 

A telko.hu összehasonlító funkciója és részletes adatbázisa segít a felhasználónak a számára megfelelő szolgáltatás kiválasztásában. Nem kell egyesével végigböngészni a szolgáltatók ajánlatait, a portálon a legnépszerűbb szolgáltatások egy helyen megtalálhatók, hasonlóan mint egy szupermarketben.

 

A telko.hu látogatói a szolgáltatás kiválasztását követően egy kattintással meg is vásárolhatják azt, a megrendelés ezzel egyidőben közvetlenül bekerül a távközlési szolgáltató rendszerébe is.