Már előrendelhető a T-Mobile honlapján az új Sony Ericsson Xperia arc

forrás Prim Online, 2011. május 24. 14:26

A Sony Ericsson Xperia  sorozatának új tagja, az Xperia arc okostelefon már előrendelhető a T-Mobile webshopjában.

A szuper vékony design - vastagsága mindössze 8,7 mm -  és az ívelt hátlap vonzó megjelenést biztosít a készüléknek. A tetszetős külsőhöz kapacitív, multi-touch kompatibilis Reality Mobile Bravia típusú LCD érintőkijelző társul. A technológia aktívan csökkenti a képzajt, valamint növeli a kontrasztot és az élességet, amelynek köszönhetően valóban élethű képet láthatunk a kijelzőn. A készüléken az egyik  legkorszerűbb Android operációs rendszer, a 2.3 jelű Gingerbread fut. Az internetezés élményéről a jó teljesítményű processzor és a Flash-kompatibilis webböngésző gondoskodik. A nagyméretű gombokat felvonultató virtuális QWERTY billentyűzeten könnyen írhatók üzenetek, mailek, közösségi oldalakra szánt bejegyzések. A telefon személyre szabható androidos kezelőfelülettel rendelkezik, amelyen speciális 4x4-es felépítésű menüstruktúra  található. A felhasználók sokféle kommunikációs aktivitásukat egyszerűsíthetik a Sony Ericsson Timescape alkalmazással, amely időrendbe sorolva egy helyre gyűjti az összes mobil történést, legyenek azok hívások, üzenetek, Facebook vagy Twitter bejegyzések.

A Sony Ericsson Xperia  arc 8,1 megapixeles, autófókuszos kamerájával a legfontosabb pillanatok élethűen megörökíthetőek, hiszen az Exmor R CMOS-érzékelő még gyenge fényviszonyok esetén is rendkívül részletgazdag képeket rögzít. A készülékkel HD minőségű videók készíthetők és játszhatók le, valamint videostreamingre is alkalmas.

A Google Maps térképszoftverrel ellátott beépített A-GPS-vevő szinte bárhol, bármikor segít a tájékozódásban. A telefonra természetesen további alkalmazások tucatjai tölthetők le az Android Marketről. További multimédiás készülékek hozzárendeléséhez microUSB és microHDMI csatlakozók nyújtanak lehetőséget.