Intellektuális kalandtúra Mérő Lászlóval és Jaksity Györggyel

forrás Prim Online, 2011. május 25. 17:30

Szeptemberben új képzést indít a KÜRT Akadémia. Az Üzleti Gondolkodó Iskola olyan hallgatókat vár, akik kritikusan és alkotó módon szemlélik a világot, beleértve a tanáraikat is. Ez a kurzus nem egy újabb papír begyűjtéséről szól, hanem a tudásról, és e tudás megszerzésének közösségi élményéről.

„Egy üzleti gondolkodónak nem a szerszámokkal kell foglalkoznia, hanem azzal, hogy egyáltalán mit érdemes összeszerelni és a piacra vinni” – hívja fel a figyelmet Mérő László, a kalandtúra megtervezője. – „Ha ezt sikerül jól kitalálnia, akkor a specialisták majd csak kitalálják a szükséges szerszámokat. Ahogy Zorba, a görög mondja: „Táncolni kell, Uram. A zene majd csak megjön valahonnan.”

Kürti Sándor, Mérő László, Jaksity György, Síklaki István, Chikán Attila, Mellár Tamás, Király Júlia, Csányi Vilmos és számos más ismert gondolkodó a KÜRT Akadémián olyan gondolkodásmintákat tanítanak, amelyek segítségével a válság után, egy folyamatosan átrendeződő gazdasági környezetben is sikeres maradhat egy vállalkozás.

A két féléves, összesen 184 órás akkreditált képzés 2011. szeptember végén indul. Az oktatás szombatonként zajlik, amit mindkét félévben egy intenzív hétvége egészít ki. Részletes információk: www.kurtakademia.hu