Új, utólag beépíthető Blaupunkt készülék iGO primo Navigációval

forrás Prim Online, 2011. május 26. 14:22

Az NNG és a Blaupunkt közösen jelentette be az új New York 800 utólag beépíthető információs-szórakoztató rendszer piaci bevezetését. Magyarországra a Blaupunkt hivatalos forgalmazóján keresztül érkezik majd a termék.

Az új Blaupunkt készüléken futó iGO primo szoftver 43 európai ország térképe mellett 27 navigációs nyelvet és 11 nyelven elérhető TTS-funkciót (hangnavigáció utcanevekkel) is kínál, ezáltal a felhasználók szabadon navigálhatnak egész Európában. A New York 800 15,7 cm-es digitális kijelzőjén keresztül jól nyomon követhetők a navigáció útmutatásai, a TMC szolgáltatás révén pedig még a bonyolult közlekedési helyzetekben is dinamikusan és stresszmentesen vezethetünk.
 
Az új Blaupunkt multimédia készülék emellett változatos szórakoztatási lehetőségeket is kínál: bármely hordozható multimédia-eszköz, akár iPhone vagy iPod is csatlakoztatható hozzá. A készülék karakterét a Blaupunkt design letisztult vonalai teszik teljessé. Hamarosan érkezik a kifejezetten szakmai felhasználóknak tervezett New York 800 Truck modell, amely a haszongépjárművek igényei szerint testre szabott funkciókkal egészül ki.