Közösségi funkciók a [freemail]-en

forrás Prim Online, 2011. május 26. 18:34

Közösségi mappába gyűjthető levelek és az iWiW hírfolyamában megjelenő képek, üzenetek, linkek. Két új fejlesztés hazánk legnagyobb ingyenes levelezőrendszerében, az egyszerűbb, színesebb, élvezetesebb felhasználói élmény biztosításáért. Az új funkciók már elérhetőek.

A [freemail] felhasználóinak jelentős könnyebbséget biztosít az új közösségi mappa funkció, hiszen már nem kell keresgélniük a leveleik között. Aki szeretné, könnyen beállíthatja, hogy a közösségi oldalak értesítései egy külön mappába kerüljenek, elválasztva fontos, hasznos vagy épp azonnali választ igénylő leveleitől. A bevezetés után a rendszer automatikusan felajánlja a beállítást, aki azonban ekkor nem él vele, később is megteheti, méghozzá a Beállítások menüben, a Közösségi mappa pontban. Azoknak, akik alkalmazzák a funkciót, nem kell aggódniuk az értesítések felhalmozódása miatt, illetve a törlésükkel sem kell foglalkozniuk, ugyanis a rendszer azt a beérkezéstől számított 90 nap elteltével automatikusan elvégzi.

Az iWiW Kapuval a [freemail] felhasználói könnyedén, egy gombnyomással összeköthetik postafiókjukat az iWiW-profiljukkal, és ezután az általuk kiválasztott tartalmat egyszerűen megoszthatják ismerőseikkel a közösségi portál hírfolyamában. Ehhez először a levelezőrendszer menüjében az „iWiW kapu kinyitása” gombra kell kattintaniuk, majd a közösségi portálra belépni felhasználónevükkel és jelszavukkal. A két rendszer összekötése után egyszerű a megosztás: leveleikből kijelölve egy meghatározott részt, vagy akár az egész szöveget a "Kijelölt szöveg küldése" menüpontra klikkelve a tartalom rögtön megjelenik a hírfolyamban. Hasonlóan eljárva, de a "Kép küldése" gombra kattintva az e-mailhez csatolt képeket oszthatják meg, míg linkek posztolása - az egérrel a linkre mutatva, az ott megjelenő - a "Link küldése" feliratra kattintva lehetséges.