Csúcskategóriás notebookok igényes játékosoknak

forrás Prim Online, 2011. május 31. 15:50

A Toshiba bemutatta a legújabb csúcskategóriás Qosmio notebookjait. A játékok szerelmeseinek fejlesztett Qosmio X770 modellek a legmodernebb technológiával érkeznek és a rendkívül élethű rendereléssel kiemelkedően jó játékélményt biztosítanak. A Qosmio X770 3D támogatja az aktív szemüvegeket használó 3D technológiát. A Qosmio X770 3D és 3D technológia nélküli verziója 2011 harmadik negyedévétől vásárolható meg Magyarországon.

A Qosmio X770-et egy erős, négymagos processzorral  és az NVIDIA legújabb grafikus kártyájával szerelték fel. Ennek köszönhető a kiváló minőségű, 1080p felbontású megjelenítés és az elsőrangú, a leggyorsabb akciójelenetek során is tökéletes renderelésű játékteljesítmény. Ráadásul a fényes felületű, 43,9 cm képátlójú (17,3”) HD+ kijelzővel rendelkező notebook 4 GB, 6 GB vagy akár 8 GB memóriával is elérhető. A hatalmas számítási teljesítményt adaptív memóriatechnológiára épülő hibrid 4G SSD-meghajtó  egészíti ki, továbbá rendkívül gyors rendszerindítást biztosít. Mindezen felül a HDMI csatlakozónak köszönhetően a notebook könnyedén összeköthető egy még nagyobb kijelzővel rendelkező monitorral vagy televízióval.

A Qosmio X770 3D olyan 43,9 cm képátmérőjű (17,3 hüvelyk) Full HD kijelzővel rendelkezik, amely támogatja az NVIDIA 3D Vision technológiáját. Ezáltal lehetővé teszi az aktív szemüveget viselő felhasználók számára a 3D képek megtekintését, így a háromdimenziós játékok lenyűgöző minőségben élvezhetők. Az 5 millisecundumos válaszidőnek köszönhetően a kijelző még a leggyorsabb akciójeleneteket is elmosódás nélkül jeleníti meg. A beépített, kétobjektíves 3D webkamerával 3D videokonferenciára, továbbá 3D fotók készítésére is lehetőség nyílik.