Az új budapesti utcanevek már fent vannak az iGO Navigáció térképein

forrás Prim Online, 2011. június 1. 07:13

A hazai készítésű Top-Map térképadatbázis legújabb verziója a www.naviextras.com oldalon keresztül már elérhető az iGO Navigáció felhasználói számára.

Magyarország digitális térképe összesen 982 km hosszú úthálózattal bővült, amelyben már szerepel az M43-as autópálya április közepén átadott Szeged és Makó közötti szakasza is, a Tiszán átívelő Móra Ferenc híddal együtt. A térképen szintén megtalálható a Komáromot elkerülő 131-es út, valamint a Vas megyei Szeleste mellett futó 86-os számú út.
 
Budapesten nemrégiben több közterület is új elnevezést kapott: a Moszkva teret mostantól Széll Kálmán térnek, a Köztársaság teret II. János Pál pápa térnek, a Lágymányosi hidat pedig Rákóczi hídnak hívják majd. A Ferihegyi Repülőtér ezentúl Liszt Ferenc nevét viseli, a Margit híd budai hídfőjénél található parkot pedig a város leendő díszpolgáráról, Elvis Presley-ről nevezték el. A több mint 20 új budapesti utcanevet is tartalmazó térképet a felhasználók egyszeri frissítésként, vagy az éves előfizetés keretében tölthetik le a naviextras.com oldalról.