Új androidos okostelefon testre szabható tartalmakkal: move by T-Mobile

forrás Prim Online, 2011. június 1. 19:04

Június 1-jétől a T-Mobile webshopjában már vesznek fel előrendeléseket a szolgáltató új, saját márkás okostelefonjára, a move by T-Mobile-ra.

A 2,8”-es érintő kijelzős készüléken Android 2.2 (Froyo) operációs rendszer fut. A telefonba épített e-mail kliens lehetővé teszi, hogy útközben is hozzáférjünk elektronikus levelezésünkhöz. 2 megapixeles kamerájának segítségével a fontos pillanatok bármikor megörökíthetők, és a Facebook, iWiW vagy Google Talk beépített közösségi alkalmazások segítségével azonnal meg is oszthatók. A médialejátszónak és a sztereó RDS FM-rádiónak köszönhetően útközben is lehet videókat nézni és zenét hallgatni. A  helymeghatározásban pedig a Google Maps térképszoftverrel kiegészülő beépített A-GPS-vevő nyújt segítséget, de természetesen az ügyfelek ezen kívül letölthető applikációk ezrei közül válogathatnak az Android Marketen.

Az okostelefon150 MB belső memóriával rendelkezik, ami microSD memóriakártyával maximum 32 GB-ig bővíthető, és a későbbiekben a feketén kívül divatos lila és fehér színben is kapható lesz.