Megújult Szerencsejáték-honlap

forrás: Prím Online, 2011. június 8. 18:58

Áprilistól megújult designnal, könnyen elérhető tartalommal és a hazánkban még újdonságnak számító közösségi sajtószobával várja látogatóit a Szerencsejáték Zrt. új honlapja.

Több mint tíz év után kapott „ráncfelvarrást” a Társaság honlapja, amely az áttekinthetőbb struktúra mellett derűsebb színekkel és naponta frissülő főoldali tartalommal várja az oldal látogatóit. Egy térkép segítségével bárki könnyen kiválaszthatja a hozzá közel eső lottózót is.

A Szerencsejáték Zrt. Magyarországon az elsők között olyan sajtószobát hozott létre, ahol a hagyományos sajtóhíreken kívül a céggel kapcsolatos, a közösségi médiában publikált információk is hozzáférhetőek egy helyen. A média képviselőinek szánt menüponttal a Szerencsejáték Zrt. az újságírók munkáját szeretné segíteni és egyben felgyorsítani. Ennek megfelelően a Flickr képmegosztó dobozból egy kattintással megtalálhatóak a társaság hivatalos fotói, ami forrásmegjelöléssel cikkillusztrációként szabadon felhasználhatóak. A folyamatosan frissülő Youtube csatornán megtekinthetőek a társaság reklámfilmjei, a Szerencse Híradó adásai, illetve a külföldi lottótársaságok reklámfilmjeiből merített kedvencek. A közösségi sajtószobában az is látható, hogy mi történik éppen a Szerencsejáték Zrt. hivatalos Facebook oldalán. A hagyományos sajtóanyagok pedig elolvashatóak, letölthetőek és továbbküldhetőek.

Az online arculati megújulást, a honlap fejlesztését és üzemeltetését a Carnation Zrt. biztosítja, míg a közösségi sajtószoba koncepcióját a közösségi média területén nagy tapasztalattal bíró PRSM dolgozta ki.