Még 10 napig olcsóbb a Balatonsound, újdonság a Metapay

Kiss Ádám Zoltán, 2011. június 13. 15:41

A Balatonsound a Sziget fesztivállal ellentétben még mindig kínál kedvezményes időszakot. Mindkét fesztiválon jelen lesz azonban az idei fesztiválszezon legfontosabb technikai újítása: nem használhatunk készpénzt a rendezvényeken.

A Sziget nyári fesztiváljain a hivatalos fizetőeszköz az idei évtől a Fesztiválkártya.
A készpénzmentes szórakozást kikényszerítő, érintésnélküli kártyával működő rendszerrel a Balatonsoundon is találkozhatunk – az újdonság bevezetésének gördülékenysége és a fizetés valóban gyorsabbá és biztonságosabbá tételének érdekében számos Fesztiválkártya feltöltő pont, helpdesk, több tucat szakember és hostess segít majd a rendezvényeken.

Minden látogató a belépéskor, a karszalagjával együtt kapja meg a kártyát, melynek az egyenlege nulla Forint – tehát az első kártyáért nem kell fizetni. A kártya az első feltöltést követően, vagy a regisztrációt követően válik aktívvá. A Fesztiválkártyával ugyanúgy lehet borravalót adni, mintha készpénzzel vagy bankkártyával fizetnének. A Fesztiválkártya egyenlege kizárólag az adott fesztivál utolsó napjáig váltható vissza, a kártyán maradt egyenlegeket a későbbiekben a szervezőknek nem áll módjukban visszaadni.

A Fesztiválkártya a kizárólagos fizetőeszköz a VOLT, a Heineken Balaton Sound és a Sziget fesztiválokon. A kereskedők nem fognak készpénzt elfogadni. Az utolsó pont ahol még tudunk készpénzzel fizetni, azok a jegypénztárak lesznek.

További információ: www.metapay.hu/fesztivalkartya

A Balatonsound esetében érdemes a naptárat is figyelni, míg a Sziget május 1-ig kínált kedvezményes jegyárakat, a balatoni fesztivál esetében ez egy második lépésben, ugyan kisebb kedvezménnyel, de még elérhető. A Július 7-10. között megrendezére kerülő eseményre egészen június 24-ig érvényes az akció:

Napijegy

    Május 1-től június 24-ig: 13 500 Ft (50 €)
    Június 25-től és a helyszínen: 15 000 Ft (56 €)
    VIP napijegy: 25 000 Ft (93 €)

Bérlet

    Május 1-től június 24-ig: 32 900 Ft (122 €)
    Június 25-től és a helyszínen: 35 000 Ft (130 €)
    VIP bérlet: 60 000 Ft (223 €)