Új vállalati kommunikációs igazgató érkezik a Telenorhoz

forrás Prim Online, 2011. június 15. 18:43

A Telenor vállalati kommunikációs igazgatói posztját 2011. július 11-től Kutas István tölti be. A vállalati kommunikáció terén több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező szakember a mobilszolgáltató belső, illetve külső vállalati és termékkommunikációjáért felel majd.

A Telenor Magyarország Kutas Istvánt bízta meg a vállalati kommunikációs igazgatói teendők ellátásával. Feladata a vállalatfejlesztési divízión belül a különböző kommunikációs területek összehangolt koordinálása, illetve a vállalati kommunikáció erősítése a Telenor sajtókapcsolatain és a közösségi média csatornákon keresztül.

Kutas István az E.ON Csoporttól érkezik a Telenorhoz, ahol előbb az E.ON Földgáz Trade és az E.ON Földgáz Storage társaságok vállalati kommunikációs vezetőjeként, 2009 óta pedig a teljes E.ON Hungária PR és médiakapcsolati vezetőjeként dolgozott. 2002 és 2006 között a Béres Gyógyszergyár kommunikációs osztályvezetője volt. Szakmai pályafutását 1998-ban, a Hill & Knowlton PR ügynökségnél kezdte, ahol mind vállalati, mind marketingkommunikációs területen kipróbálta magát.

Az új kommunikációs igazgató a Pannonhalmi Bencés Gimnázium után Münchenben tanult filozófiát, majd Angliában a University of Oxfordon szerzett közgazdasági és politológiai diplomát. Felsőfokon beszél angolul és németül, továbbá társalgási szinten franciául. Kutas István nős, két gyermek édesapja.