Webvideó-szerkesztő és -remixelő iPhone-on is

forrás Prim Online, 2011. június 19. 15:21

A webvideó-szerkesztő és -remixelő alkalmazásáról ismert Dragontape most már a web és az iPad mellett iPhone-okon is elérhető.


A “YouTube-legóként” ismert alkalmazással olyan zenészek dolgoznak, mint a Client, LeFtO, Davideck vagy Frohfroh, valamint már nyári fesztiválok is ezzel készítik promóciós videóikat. Ha bárki saját webrádiós vagy webtévés csatornát akar indítani, ezzel az alkalmazással csak percek választják el az indulástól.

Az iPhone-os változat gyakorlatilag egy hordozható jukebox, csak videókkal. A webes változathoz hasonlóan lehet benne YouTube és SoundCloud anyagokat vágni, összeszerkeszteni, újrarendezni vagy remixelni. Az eredményként kapott mixtape egy gombnyomással osztható meg Facebookon, Twitteren vagy küldhető ki a Dragontape galériájába, ahol a közösség tagjai mutatják be egymásnak legjobb anyagaikat. Az elkészült anyagok használhatóak webrádió vagy webtévé gyanánt is, a rendszer egyediségét pedig biztosítja, hogy a tapeket emberek szelektálták személyes ízlés alapján, így sosem automatikus válogatásokat kapunk. A Dragontape mögött álló, egyre növekvő közösséggel a felhasználóknak minden lehetőségük megvan ahhoz, hogy adásszerkesztők legyenek és sokak szeressék (vagy éppen gyűlöljék) őket. Mindezt gyakorlatilag bárhonnan megtehetik, amíg tudnak a nethez csatlakozni.

App Store letöltési link: http://itunes.apple.com/us/app/dragontape/id427536318?mt=8