Európába is megérkezett a HTC EVO 3D

forrás Prim Online, 2011. június 27. 17:18

Európába is megérkezett a HTC EVO 3D. Szemüveg nélkül abszolút 3D-s élményt nyújtva a a HTC EVO 3D-vel könnyűszerrel készíthetünk és oszthatunk meg 3D-s házivideókat és pillanatfelvételeket.

A 3D-s effektusok természetesen, képekként és videókként emelkednek ki a képernyőről, hátrahagyva a 3D-s szemüvegek nehézségeit.

A HTC EVO 3D-t egy erős, 1,2 gigaherzes kétmagos Qualcomm Snapdragon hajtja, ami nemcsak a 3D hatást támogatja, de hozzájárul a gyors és reaktív böngészéshez, az azonnali fénykép készítéséhez - tökéletes gyors mozgások megörökítéséhez - és a zökkenőmentes HD (720p) video használatához.

A HTC EVO 3D designja a legújabb HTC Sense élménnyel egészül ki. Legyen az emailezés, közösségi kapcsolattartás vagy szörfözés az interneten, az aktív képernyő egy személyre szabható felület, amivel azonnal, egyetlen mozdulattal a kedvenc alkalmazásainkhoz ugorhatunk. A HTC ikonikus Weather alkalmazása szintén visszatér, amivel a felhők között szárnyalhatunk és sütkérezhetünk a napsütésben, köszönhetően a gyönyörű, teljes képernyős 3D-s amimációknak.

A HTC EVO 3D két 5 megapixeles kameráját új tulajdonságokkal bővítették, hogy úgy tudjuk megörökíteni a tökéletes pillanatot, ahogy látjuk. Könnyedén válthatunk a 2D és a 3D között a hangulatunk szerint, a Tiltshift Effecttel részlegesen összemoshatjuk egy a jelenet részeit, hogy a témák makettként hassanak. A kamera szintén jól teljesít rossz fényviszonyok között, hála a széles, f/2,2 apertúrának és a kristálytiszta 720p-s video felvevő megoldásnak, ami maximum 30 képet készít másodpercenként és amivel a HTC EVO 3D tökéletessé válik arra, hogy megörökítsük  esti szórakozásainkat barátainkkal.

A HTC EVO 3D júliustól elérhető Európában.