Netjegy: feltöltőkártyás internet alkalmanként

forrás Prim Online, 2011. július 5. 12:50

A Netjegy, a Vodafone új mobilinternet szolgáltatása azok számára teszi lehetővé a kötöttségektől mentes internetezés élményét, akik csak alkalmanként szeretnének otthon vagy lakásuktól távol böngészni a világhálón.

A feltöltőkártyás konstrukcióban elérhető mobilnet-tarifával napi, heti vagy havi hozzáférést vásárolhatnak a Vodafone ügyfelei. Mivel a Netjegy nem jár fix havidíjjal, és hűségszerződés sem kötődik hozzá, ezért a hozzá kapcsolódó költségek könnyen kiszámíthatók.

A hagyományos feltöltőkártyával, OTP bankautomatán, valamint interneten keresztül feltölthető Netjegy konstrukcióban a felhasználók igényeiknek megfelelően három különböző típusú internetjegy közül választhatnak. A legkisebbel egy, a középsővel hét, míg a legnagyobbal harminc napon át böngészhetik az internetet.

Az 5990 Ft-ba kerülő kezdőcsomag mindent tartalmaz, ami a valódi internet élményhez szükséges: a mobilnet-modemet, egy hét internet-előfizetést 2490 Ft értékben, a felhasználói tájékoztatót és egy SIM-kártyát. Sőt, a Facebook használata az előfizetők számára az év végéig teljes mértékben díjmentes. Ebből kifolyólag a világ legnépszerűbb közösségi oldala még akkor is elérhető, ha a felhasználónak épp nincs aktív internetjegye.

A Vodafone Netjegy kizárólag belföldön használható. Az egyenleg-felhasználási idő lejárta után az ügyfélnek 60 napon belül fel kell töltenie Netjegyét, különben a SIM-kártya inaktívvá válik, és a továbbiakban nem lesz használható. További információ a www.vodafone.hu/netjegy weboldalon található, míg az ingyenesen látogatható oldalakról itt lehet tájékozódni: http://www.vodafone.hu/korlatlanoldalak.