Intelligens képrögzítési megoldás a Canon hálózati szkennereibe

forrás Prim Online, 2011. július 7. 10:49

A Drivve LLC díjnyertes képrögzítő szoftvere a ScanFront 300 és 300P hálózati szkennereiben is elérhető lesz.

A Drivve | Image beágyazott megoldással – amelyet a ScanFront szoftverfejlesztői készletének (SDK) felhasználásával fejlesztettek ki – a vállalatok tovább finomíthatják dokumentumrögzítési folyamataikat. A fejlett intelligens feldolgozás így segít az üzleti munkafolyamatok automatizálásában, valamint minimálisra csökkenti a költséges emberi hibákat.

A Canon ScanFront Edition felhasználói speciális képtisztító funkcióval biztosíthatják a tiszta beolvasást, a beolvasott dokumentumok pedig a vonalkód-felismerés és a zónákra bontott optikai karakterfelismerés (OCR) használatával automatikusan indexelhetők és osztályozhatók. Ezt követően intuitív módon – a mappák beolvasás közbeni böngészésével – csatlakoztathatók a meglévő munkafolyamatokhoz, amely kényelmes osztályozást tesz lehetővé.

A termelékenység növelése érdekében a Drivve | Image többféle kimeneti lehetőséget kínál a felhasználók számára: a beszkennelt dokumentumok webes e-mail címekre, hálózati mappákba, FTP helyekre, Microsoft SharePoint platformra, valamint a népszerű faxkiszolgálókra is elküldhetők. A Drivve | Image zökkenőmentesen integrálható a Drivve díjnyertes böngészőalapú megoldásával, a Drivve | DM szoftverrel, amely helyszíni vagy felhőalapú szolgáltatásként is elérhető.

A Canon ScanFront szoftverfejlesztői készlete minden független szoftverforgalmazó számára elérhető, így a fejlesztők tovább javíthatják a piacvezető ScanFront 300 és 300P szkennerek meglévő funkcióit. Egyszerűen és gyorsan készíthetnek testreszabott funkciókat a ScanFront kijelzőjén, valamint kifejleszthetik, vagy integrálhatják a saját, egyedi dokumentumrögzítési megoldásaikat.