Új Xerox A3-as multifunkciós nyomtató

forrás Prim Online, 2011. július 11. 13:35

A Xerox új színes többfunkciós nyomtatója (MFP) kiváló lapolvasási és dokumentumkezelési megoldásokat, valamint hatékony biztonsági szolgáltatásokat kínál kedvező áron.

Az árérzékenyebb kis- és középvállalkozásoknak szánt Xerox WorkCentre 7125 színes MFP használatával figyelemfelkeltő színes dokumentumokat – például prezentációkat és költségvetési ábrákat – nyomtathatunk. Az MFP a Xerox „Emulsion Aggregate High Gloss” (EA-HG) festékkazettájának köszönhetően színesben és fekete-fehérben is percenként 25 oldal kinyomtatására képes, ami gyorsabb nyomtatást eredményez a már eddig is elérhető WorkCentre 7120 berendezésnél.  A toner egyforma méretű és alakú festékszemcséket visz fel a papírfelületre, ezáltal tisztább szövegképet és élesebb színes ábrákat kapunk.

A WorkCentre 7125 olyan magas szintű dokumentumkezelési szolgáltatásokat kínál, amelyekkel kényelmesebbé és egyszerűbbé válik az irodai munka:
·    A dokumentumok átirányíthatók e-mailbe, hálózati célpontokra és tartalomkezelő szoftverekbe akár egyidejűleg is, ami segíti az ismétlődő feladatok elvégzését.
·    Kiváló minőségű színes lapolvasás percenként akár 55 oldalnyi sebességgel.
·    Faxküldés IP hálózaton, fax továbbítása e-mail fiókba, és USB eszközökről történő nyomtatás illetve azokra való beolvasás.
·    A Xerox Auditron nyomon követi a színes nyomtatás költségeit.

A többfunkciós berendezés lehetőséget kínál a vállalatoknak arra, hogy csökkentsék a környezetre gyakorolt hatásukat:
·    Ez az egyik legkisebb helyigényű, irodába telepíthető, színes A3 MFP berendezés.
·    A szkennerben a hagyományos xenonlámpák helyett harmad akkora fogyasztású LED-alapú lámpák üzemelnek.
·    Készenléti üzemmódban csak 3,08 Wattot fogyaszt.
·    A bejövő dokumentumok előnézete saját kijelzőjén vagy egy PC képernyőn ellenőrizhető, elkerülendő a felesleges nyomtatást.
·    Az Earth Smart nyomtatóvezérlő alapértelmezésben kétoldalas nyomatokat készít fedőlapok nélkül.

A WorkCentre 7125 a Xerox „Extensible Interface Platform” (EIP) technológiájára épül, mellyel a munkafolyamatokat támogató alkalmazások személyre szabhatók.

A berendezés ENERGY STAR minősítésű.