Canon imageRUNNER ADVANCE C2025i postafiók-funkcióval

forrás Prim Online, 2011. július 14. 09:56

A Canon bejelentette az imageRUNNER ADVANCE színes, multifunkciós termékcsalád új tagját, az imageRUNNER ADVANCE C2025i modellt. Az új, A3-as nyomtató a C2000 sorozatra jellemző költséghatékonyságot, továbbfejlesztett hálózati biztonságot és környezetvédelmi előnyöket 25 oldal/perces másolási és nyomtatási sebességgel ötvözi.

Az imageRUNNER ADVANCE C2025i rendkívül kicsi helyet foglal, és ugyanazt a kiemelkedő minőséget, használhatóságot, biztonságot és zökkenőmentes integrációt biztosítja, mint a meglévő modellek. Az átgondolt tervezés eredményeként a maximális működési idő mellett csökkennek az üzemeltetési költségek is. A biztonságos nyomtatás, az adattitkosítás, a digitális felhasználói és készülék-aláírások, valamint a merevlemez kivehetősége pedig lehetővé teszik az ügyfelek számára az üzleti dokumentumok és információk hatékonyabb védelmét.

Az új MFD figyelemre méltó környezetvédelmi előnyöket nyújt: többek között legfeljebb 38 másodperces bemelegedési időt és a kis energiafogyasztású (1,5 W) alvó üzemmódot. Az imageRUNNER ADVANCE C2025i emellett 5,7 hüvelykes TFT VGA színes érintőképernyőt, 1200 x 1200 dpi nyomtatási felbontást, 2000 lapos papírkapacitást és A5R–SRA3 papírformátum kezelést kínál a felhasználók számára.

Az új MailBoxLite használatával a C2000 termékcsalád minden tagja kiegészíthető postafiók-funkcióval, így a felhasználók személyes postafiókjukban tárolhatják a dokumentumokat a multifunkciós eszközökön. Az új fejlesztésű MEAP alkalmazás kifejezetten olyan munkacsoportokban és részlegeknél hasznos, ahol több felhasználó használja egyszerre a készüléket. A MailBoxLite használatával a felhasználók eldönthetik, mikor kívánják összegyűjteni a dokumentumokat a készülékből, így kevesebbszer kell a nyomtatóhoz menniük, és csökkenthetik a nem összegyűjtött dokumentumokkal járó biztonsági kockázatot.

„Az imageRUNNER ADVANCE termékcsaláddal már 2010-ben nagy sikereket értünk el, és örömmel tapasztaljuk a Canon iránti vásárlói bizalom folyamatos növekedését, melyet a 2011 első negyedévi értékesítések gyors növekedése is bizonyít. A C2025i modell bevezetésével még többféle nyomtatási sebességet, nagyobb biztonságot és különféle postafiók-funkciókat kínálunk a kiváló minőségű, A3-as multifunkciós eszközöket kereső ügyfeleinknek” – mondta Paul Rowntree, a Canon Europe európai termékmarketingért felelős igazgatója.

Az imageRUNNER ADVANCE C2025i 2011. július 1-jétől vásárolható meg.