Cisco Cius táblagéphez készült vállalati szintű szoftverközpont-szolgáltatás

forrás Prim Online, 2011. július 17. 12:41

A Cisco bemutatta a Cius táblagéphez készült AppHQ szoftverközpontot, amelyben vállalati táblagépes alkalmazások hozhatók létre, állíthatók rendszerbe és felügyelhetők.

Az üzleti felhasználásra készült, Android operációs rendszert futtató Cisco Cius táblagép jelenleg az egyetlen olyan készülék, amely a hang- és videoalapú kommunikációt, a csoportmunkát és a virtualizációt ilyen magas szinten egyesíti. A üzleti környezetre optimalizált Cius vállalati szintű biztonságot nyújt, így a cég hálózatán elérhető szolgáltatásokat és funkciókat rugalmasan terjeszti ki az irodán belül és azon kívülre.

Az AppHQ olyan eszközökkel és erőforrásokkal vértezi fel a fejlesztőket, amelyekkel Cisco Ciuson futtatható alkalmazásokat hozhatnak létre, tesztelhetnek és tehetnek elérhetővé. Az alkalmazás révén az informatikai vezetők maguk dönthetik el, hogy az adott készülékeken milyen alkalmazások futtathatók. Emellett a vállalatok egyedi, az adott cégre szabott alkalmazásportált hozhatnak létre, ahol a munkatársak megkereshetik, közzétehetik és beszerezhetik a saját feladatkörükhöz legjobban illeszkedő szoftvereket.