T-Mobile: Itt a Sony Ericsson Xperia PLAY, a szenvedélyes játékosok okostelefonja

forrás Prim Online, 2011. július 19. 13:38

Különleges darabbal gazdagodott a T-Mobile okostelefon-kínálata, a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként ide érkezett meg a Sony Ericsson Xperia PLAY, amelyben egy okostelefont és egy játékkonzolt integráltak. A készülék összecsukott állapotban mobiltelefonként, szétcsúsztatva játékkonzolként funkcionál.

A PlayStation Certified programmal rendelkező Xperia PLAY-t teljes körű tartozék játékvezérlővel és hat előre telepített játékkal szerelték fel. Az 1 GHz-es Snapdragon processzor a 2.3 Android operációs rendszerrel és a beépített, 32 GB-ig bővíthető microSD tárolókártyával kombinálva szenzációs játékélményt nyújt.

Az érintőképernyős Xperia PLAY rendelkezik az okostelefonoktól elvárható funkciókkal is, gyorsan és egyszerűen oszthatjuk meg vele élményeinket. Ide tartozik a flash-képes internet-böngésző, a nagy felbontású videók felvételére is képes, 5 megapixeles kamera, a push e-mail támogatás, vagy a virtuális QWERTY billentyűzet. A folyamatos kapcsolattartást beépített YouTube és Facebook alkalmazások segítik, ezen kívül zenelejátszó, és Google térképpel használható A-GPS vevő gazdagítják a készülék tudását.


A készülék ára most új előfizetéssel, az előfizetésre és a MédiaMánia XL díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal 0 Ft.