Négy BLI díjat nyertek a Canon vállalati termékei

forrás Prim Online, 2011. július 28. 13:46

A Canon termékeit négy elismeréssel jutalmazta a Buyers Laboratory Inc. (BLI) független tesztelő- és kutatószervezet. A Canon a 2011-es nyári díjátadón „Kiváló teljesítmény” és, „Kiváló energiahatékonyság” kategóriákban vehette át az elismeréseket.

A BLI a Canon alábbi termékeit díjazta:

Canon i-SENSYS MF4580 – kiemelkedő megbízhatóságának és egyszerű használatának köszönhetően „Kiváló, A4-es, fekete-fehér multifunkciós személyi nyomtató” elismerést kapott.
Canon i-SENSYS LBP6200d – a két hónapos alapos tesztelés során bizonyított kiváló teljesítményének, egyszerű használatának és tartósságának köszönhetően „Kiváló, A4-es, fekete-fehér személyi nyomtató” díjban részesült.
Canon i-SENSYS LBP6200d – a BLI a legtöbb konkurens modellénél alacsonyabb éves energiafogyasztása mellett kiemelte a készülék gyors üzembeállási idejét valamint a papírtakarékos intelligens kétoldalas nyomtatás funkcióját is. Így a Canon lézernyomtatója a „Kiváló energiahatékonyság” díjat is elnyerte.
Canon imagePROGRAF iPF8300S – gyorsaságáért és a magas minőségű nyomatokért „Kiváló, színes tintasugaras, nagyformátumú fotónyomtató” díjat nyert.