Szegvári János lett a BalaBit partnerfejlesztési vezetője

forrás Prim Online, 2011. július 28. 14:15

Júliustól Szegvári János felel a BalaBit IT Security magyarországi partnerhálózatának fejlesztéséért. Az 55 éves szakember a FEFO-tól érkezett a BalaBithoz.

Szegvári János 1979-ben a főiskola elvégzése után kezdte pályafutását, melynek első szakaszában üzemeltetési területen szerzett több éves tapasztalatot. 1991-től a Summa-Comp Kft, majd a Tech-Data Magyarország termékmenedzsereként dolgozott, ezt követően pedig a Compaq Magyarországnál a szervízpartnerek támogatásáért és az új partnerek integrálásáért felelt. 2000-től a Microsoft kis- és középvállalti üzletágának disztribútor menedzsereként, majd csoportvezetőjeként kamatoztatta szaktudását, feladatkörébe a viszonteladói csatorna fejlesztése tartozott.  A FEFO Kft-hez 2006-ban igazolt, ahol kereskedelmi igazgató pozícióban az értékesítési stratégia tervezése és megvalósítása mellett, közreműködött a vállalati stratégia teljes körű átszervezésében is.

A BalaBitnál partnerfejlesztési vezetőként egy korábban nem létező pozíciót tölt majd be, melynek keretében a vállalat magyarországi viszonteladó hálózatának fejlesztésén fog dolgozni. Feladatai közé elsősorban a partnerkapcsolatok menedzselése és a partnerstratégia kialakítása tartozik majd. „A BalaBit egy nagyon erős portfólióval rendelkező, rendkívül dinamikusan növekvő vállalat. Bízom benne, hogy a tapasztalatom révén elősegíthetem a vállalat fejlődését, és a partnerstratégia újragondolásával, illetve a viszonteladói hálózat fejlesztésével tovább növelhető a BalaBit piaci részesedése Magyarországon.” - nyilatkozta Szegvári János az új munkakörével kapcsolatban.