Filmbox sikerfilmek a UPC digitális tévéjén

forrás Prim Online, 2011. augusztus 1. 17:35

Tovább bővül a UPC digitális kábeltévés szolgáltatásában a tévéműsortól függetlenül, bármikor elérhető mozgóképes tartalmak köre. A mai naptól már a Filmbox prémium filmcsomag kínálata is megtalálható a upc videotárban, amely a szolgáltató minden digitális tévés előfizetőjének a rendelkezésére áll. A mozgóképek rajongói így havonta mintegy félszáz ismert filmsiker közül válogathatnak tetszés szerint, még akkor is, ha nincs előfizetésük a Filmbox csomagra.

Széles körű kínálatának köszönhetően a Filmbox videotár szolgáltatás a vérmes mozirajongók különböző igényeit is magas szinten teljesíti. Programkínálatában családi kalandfilmek, bármely korosztálynak szóló vígjátékok, kitűnő akciófilmek, megkapó drámák vagy éppen horrorfilmek és tévésorozatok egyaránt szerepelnek. Az indulás hónapjában látható lesz egyebek mellett a K-Pax – A belső bolygó Kevin Spacey-vel, a Rob-B-Hood Jackie Chan-film, a Vitathatatlan (Ving Rhames-szel és Wesley Snipes-szal a főszerepben), valamint a Reggeli a Plúton (Niel Jordannal).
A filmkínálat minden hónapban frissül.

A Filmbox csomag előfizetői a Filmbox videotár minden filmjét teljesen díjmentesen tekinthetik meg, bármikor, korlátlanul. Ugyanakkor azoknak sem kell nélkülözniük a prémium filmkínálatot, akik ennek a kiegészítő csomagnak nem előfizetői, hiszen a kiválasztott filmenként fizetendő díjért a számukra is a teljes kínálat folyamatosan rendelkezésre áll.
A Filmbox filmek a upc videotárban a TV-műsorok menüponton belül a Filmbox gombra kattintva érhetőek el.