Nem szédülünk az új LG 3D monitoroktól és monitor TV-ktől

Széll Zoltán, 2011. augusztus 7. 10:08

Az LG bevezette a CINEMA 3D monitorokat és monitor TV-ket, amelyek már Magyarországon is kaphatók. A villódzásmentes és könnyű, polarizált szemüveggel nézhető CINEMA 3D TV-k után monitoron és monitor TV-n is évezhetjük a zavartalan és magával ragadó háromdimenziós élményt, legyen szó akár játékról vagy filmezésről.

 A D234P monitor és a DM2350 monitor TV képernyője nem villódzik, amely előfordulhat más technikával működő 3D megjelenítőknél és szédülést, émelygést okozhat. A CINEMA 3D monitorokkal hosszabb ideig nézhetjük teljes kényelemben a 3D tartalmakat és a szellemképmentes képmegjelenítésnek köszönhetően csökken a szemek igénybevétele is.

 Az LG D2342P monitor elegáns kivitelben, 16:9-es képaránnyal és 16,7 millió színével tökéletes társunk lesz munkában és kikapcsolódásban egyaránt. A monitor széles betekintési szögének köszönhetően barátainkkal vagy családtagjainkkal közösen is élvezhetjük a magas kontrasztarány mélysötét és szemet gyönyörködtető, világos színeit, 2 vagy 3 dimenzióban. A CINEMA 3D technológiának egyik fontos eleme a 2D-ről 3D-re konvertálás, amely ebben az esetben egy szoftver segítségével valósul meg, amit az LG két 3D-s szemüveggel együtt a monitor mellé csomagol. A full HD 1080P felbontású LG D2342P 23 hüvelykes méretben került a boltokba.

 Az LG D2342P CINEMA 3D monitor ajánlott bruttó fogyasztói ára: 84990 forint.

Az LG DM2350 3D monitor TV egy kiváló tulajdonságokkal bíró monitor és figyelemre méltó 3D TV ötvözete. Ennek megfelelően számos extra csatlakozási lehetőséggel szerelték fel (DVB-T, DVB-C (MPEG4) vevő, Scart, Component, HDMI és RCA). A gyártó új 3D-s monitor TV-je a CINEMA 3D TV-ihez hasonlóan nagy betekintési szöget nyújt, amely többféle használat miatt rendkívül előnyös, hiszen 3D filmeket akár nagyobb társaságban is nézhetünk. A CINEMA 3D monitor TV tartalmazza a 2D-ról 3D-re konvertáláshoz szükséges technológiát, így ebben az esetben nem kell külön szoftveres telepítést alkalmazni. A mozizás, zenehallgatás és játék élményét 2 db beépített 5 W-os hangszóró teszi teljessé. A készülékhez két 3D-s szemüveget kapunk.

 AZ LG DM2350 CINEMA 3D monitor TV ajánlott bruttó fogyasztói ára: 99 990 forint.