Magyarország legjobb webshopja kerestetik

forrás Prim Online, 2011. augusztus 17. 08:34

Meghirdették Magyarország legnagyobb webáruház-versenyét: az Ország Boltja elnevezésű megméretés célja, hogy felkutassák a legjobb minőségű boltokat, és népszerűsítsék a minőségi online piactereket.

A verseny első 24 órájában 50 virtuális kereskedelemmel foglalkozó cég regisztrált a honlapon. Az áruházak minőségi és népszerűségi kategóriában indulhatnak az árukereső.hu által indított vetélkedésen - adták hírül a szervezők.
A verseny nyitott, a részvétel minden magyar internetes bolt számára ingyenes. A cél az, hogy az internetes közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálják a legnépszerűbb és a legjobb minőségű webshopokat.
Augusztus 16-tól október 7-ig fogadják a szavazatokat a piacterekre. Minőségi kategóriában azok voksolhatnak, akik az adott időszakban valóban vásárolnak az adott áruházban, majd kitöltenek egy kérdőívet, amelyben értékelik a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást és egyéb vásárlással kapcsolatos szempontokat.
Népszerűségi kategóriában bárki szavazhat a www.orszagboltja.hu oldalon. Az áruházak szintén ezen a felületen regisztrálhatják magukat a versenyre.