Az 50 legjobb weboldal – zene és film

Vértes Judit, 2011. augusztus 20. 18:56
Akik a hétvégi melegben inkább a virtuális barangolást választják, azoknak érdemes ellátogatniuk a Time magazin weboldalára. Az újság szerkesztői kiválasztották az 50 legjobb weboldalt  témák szerint csoportosítva. Az oldalak között egyaránt szerepelnek régi klasszikusok, és új hódítók. A cikksorozat első részében az öt legjobb zenei és videó portált mutatjuk be.

 

A Music&Video oldalak között szerepel az 8track internet rádió, ahol a tagok maguk tölthetnek fel legalább 8 számból álló „műsort”, melyet a többiek meghallgathatnak. A közösségi oldalakhoz hasonlóan követhetjük a hasonló zenei ízlésű embereket. A műsor mindig új és változatos, hiszen a zenei szerkesztők mi magunk vagyunk.
 
Szintén a közösség és a zene kapcsolatát erősíti a turntable.fm, mely egyelőre csak az Egyesült Államokból érhető el, de ha van olyan Facebook-os ismerősünk, aki már csatlakozott, kérhetünk tőle meghívót. A video portálok közül a HBO GO , a Howcast  és a My Damn Chanel  került az első 50 közé. Az HBO GO a kábelcsatornán vetített filmeket és sorozatokat teszi elérhetővé, míg a másik két oldalon főleg rövid, humoros vagy komolyabb videók nézhetők és tölthetők fel.