Az 50 legjobb weboldal – sport

Vértes Judit, 2011. augusztus 22. 11:31
Augusztus 20-án tízrészes cikksorozatot indítottunk a Time magazin szerkesztői által kiválasztott 50 legjobb weboldalról , és megkezdtük a nyertesek ismertetést az öt legjobb zenei és videó portál  bemutatásával. Tegnap a családi és gyerekeknek szóló legjobb oldalak kerültek sorra. most a legnépszerűbb sportoldalak következnek.

A Blecher Report  weboldalát nem újságírók, hanem a rajongók szerkesztik, de magasabb színvonalon, mint más, a közösség által formált oldalakon. Látszólag hasonló portál az SB Nation , hiszen mindkettőt sportrajongók szerkesztik, de míg az előbbi inkább hírportál, ez utóbbin 309 sport témájú blog közül választhatunk. Akár sporthíreket, akár blogbejegyzéseket keresünk, mindkét oldalon magas színvonalú tartalmat találunk.

 

Az Onion Sports Network  oldalon elsősorban a futball, a kosárlabda, a baseball, a jégkorong és a motorsport kedvelői találnak híreket, videókat.

 

Az autóversenyekről szól a Jayski’s Silly Season Site , ahol információt lehet szerezni az összes futamról, versenyről, az autókról vagy a pilótákról.

 

Az egyik legkiemelkedőbb sportriporter, Bill Simmons által létrehozott Grantland  oldalán híreket, interjúkat, elemzéseket olvashatunk a legfrissebb sporteseményekről. Az oldal nevét a híres sportújságíróról, Rice Grantlandról (1880-1954) kapta.