Ultravékony táblagép notebooknyi mennyiségű csatlakozóval

forrás Prim Online, 2011. szeptember 2. 11:40

Bár mindössze 7,7 mm vastag, a világ legvékonyabb táblagépe, a Toshiba AT200, mégis számos különböző nélkülözhetetlen porttal és csatlakozóval van felszerelve. A Magyarországon előreláthatólag novembertől kapható "kütyü" fantasztikusan széles látószögű kijelzővel rendelkezik a tartalmak kényelmes használatához.

A 10 hüvelykes táblagép minden nélkülözhetetlen csatlakozót és portot tartalmaz az egyéb eszközökhöz való csatlakozáshoz: ilyen többek között a micro-USB, a micro-SD, a Wi-Fi™ és a Bluetooth®. A micro-HDMI® port lehetővé teszi, hogy egy televíziókészülék nagy képernyőjén jelenítse meg a HD minőségű tartalmakat. Az előlapon és hátlapon található HD kamerák ideálisak a videokonferenciákhoz és a kiterjesztett valóságra épülő alkalmazásokhoz.

 

A vékony ház még nagyteljesítményű sztereó hangszórókat is tartalmaz, amelyek az AT200 videós képességeit kiegészítve figyelemre méltó moziélményt nyújtanak.

 

A Toshiba új táblaszámítógépe gazdag webböngészési élményt nyújt az Adobe® Flash® Player támogatásával, illetve az Android Market és a Toshiba Places több mint 250 000 alkalmazásának letöltési lehetőségével.