Élő adásban Király Júlia, Kürti Sándor és Mérő László beszélgetése a sikerről

forrás Prim Online, 2011. szeptember 7. 17:18

Szeptember végén indul a KÜRT Akadémia, amelynek első klubrendezvénye a Marmara Hotel átriumában lesz szeptember 8-án (csütörtökön), 17:30 órától, ahol a KÜRT Akadémiai oktatói, Király Júlia, Mérő László és dr. Kürti Sándor beszélgetnek arról, hogy miként lehet sikeresen navigálni a világ jelenlegi kiszámíthatatlan széljárásában, és hogy milyen a jövő sikeres vállalata, vállalatvezetője. Ezt a beszélgetést a a KÜRT Akadémia Facebook oldalán az interneten keresztül is követhetik az érdeklődők.

A KÜRT Akadémia célja a kezdeményezéssel, hogy értékes, hasznos gondolatokat juttasson el a Facebook közösségéhez egy-egy aktuális témában. Ez alkalommal a gazdaság helyzete lesz a beszélgetés középpontjában. Az eddig működőképesnek hitt gazdasági modellek bedőlni látszanak. Nem láthatóak tiszta irányok, mindenki keresi a kivezető utakat.

 

A beszélgetésen a hármas arról gondolkodik együtt, hogy merre van előre, mitől lesznek képesek megújulni a vállalatok, mitől lesznek eredményesek a vezetők. A beszélgetést az is érdekessé teszi, hogy egy vezető bankár, egy véleményformáló tudós és egy sikeres vállalkozó ütközteti véleményét.