Az 50 legjobb iPhone alkalmazás – szórakozás

Vértes Judit, 2011. szeptember 9. 10:14

A játékok, utazással, életmóddal, zenével és fényképezéssel kapcsolatos iPhone alkalmazások után most bemutatjuk a Time szerkesztői által legjobbnak ítélt szórakozáshoz kapcsolódó applikációkat. (http://href.hu/x/fzym)

A Netflix csomag korábbi iPad verziója elérhető az iPhone készülékekről is. A legolcsóbb csomag havi 7,99$. Az egyetlen hiányossága, hogy a DVD-by-mail szolgáltatás nem frissíthető az iPhone-on keresztül.

 

Az IMDb egyre népszerűbb weboldal, mely most már iPhone-on keresztül is elérhető. Az oldalon mindent megtalálunk, amit a filmekről tudni kell: összefoglalók, kritikák, szereplők listája, interjúk, előzetesek.

 

Akit filmek helyett a sportesemények érdekelnek, érdemes letöltenie az ESPN Scorecenter alkalmazást, ahol beállítható a minket érdeklő sportág vagy csapat, és mindent megtudhatunk az elmúlt időszak sporteseményeiről, eredményekről.

 

Az Instapaper bekerült az ötven legjobb weboldal közé, iPhone alkalmazása is igen népszerű. Segítségével az általunk összeállított újságot bárhol bármikor elolvashatjuk, olvasóbarát formátumba szerkesztve, akár internet kapcsolat nélkül is.

 

Az általunk megjelölt forrásokból érkező tartalmakat rendezi el a PulseNews alkalmazás. Az elolvasott cikkeket törli, és egész nap friss információkat küld helyettük.

 

Az Amazon e-könyvtárában található könyveket már nem csak az e-könyvolvasó Kindle segítségével érhetjük el. Ha letöltjük a Kindle alkalmazást, szabadon válogathatunk a klasszikusok között.