Országjáráson a Telenor Hipernet

forrás Prim Online, 2011. szeptember 16. 12:16

Budapesten és környékén augusztus óta érhető el a Hipernet, a Telenor 42 Mbps névleges maximális letöltési sebességet biztosító mobilinternet szolgáltatása. Szeptember 13-tól a szolgáltató országos roadshow keretében mutatja be a Hipernetet az érdeklődőknek. A nagyszabású rendezvénysorozat során a Telenor egy amerikai típusú Hipernet-kamiont indít országos turnéra, melynek állomásain az érdeklődők kipróbálhatják a legmodernebb, Hipernet-képes mobileszközöket, sőt egy 3D mozgó szimulátor segítségével át is élhetik a Hipernet sebességét.

A szeptember 13-án indult útjára a klasszikus amerikai kamion, amely a filmrajongók számára a Knight Rider sorozatból vagy a Terminátor 2. című klasszikusból lehet ismerős, most egy rendkívül látványos, kinyitható Telenor mobil bemutatóteremnek ad otthont. A kamionban a vendégek kipróbálhatják az olyan Hipernet-képes készülékeket, mint a ZTE MF 680 modemmel működő Dell Inspiron 15R notebook vagy a Samsung N145 netbook, illetve a Samsung Galaxy Tab 10.1, a Samsung Galaxy SII, az LG Optimus 3D vagy a Sony Ericsson Xperia Play. A legbátrabbak pedig az élményfülkében élhetik át azt a fantasztikus sebességet, melyre jelenleg csak a Hipernet képes: 3D, mozgó szimulátorban tapasztalhatják meg, milyen érzés Michelisz Norbert vagy Besenyei Péter mellett száguldani.

A szeptember 13-i budaörsi állomáson a részvevők személyesen is találkozhattak Michelisz Norberttel, aki megosztotta a vendégekkel sebességgel kapcsolatos élményeit. A Hipernet országjáráson délután 4-től este 8-ig további interaktív játékokkal, fényfestéssel, színes programokkal és ajándékokkal várják a látogatókat szeptember folyamán, Érden, Szentendrén, Szigetszentmiklóson, Törökbálinton, Csömörön, Budakalászon, Dunaharasztiban, Dunakeszin, Ráckevén és Százhalombattán. A Hipernet kamion természetesen az ősz folyamán a hálózatfejlesztési projekttel párhuzamosan száguld tovább az ország nyugati felében is, így számos dunántúli településre is eljut novemberig.

A Telenor Hipernet Roadshow egyes állomásairól bővebb információ található a Telenor Facebook oldalán.