A Samsung készülékek tökéletesek a MinDig TV vételére

forrás Prim Online, 2011. szeptember 17. 09:38

Az Antenna Hungária Csoport és a Samsung Electronics napokban megkötött MinDig TV matrica-használati megállapodása alapján több mint 80 típusú Samsung plazma, LED és LCD TV-készülék, valamint LCD és LED monitor ezentúl MinDig TV matricával kerülnek az áruházak polcaira, amely azt üzeni a vásárlóknak, hogy a Samsung készülékek tökéletesek a MinDig TV vételére.

Az Antenna Hungária Csoport és a Samsung Electronics MinDig TV matrica-használati megállapodást kötött az elmúlt napokban. A megállapodás eredményeképpen több mint 80 típusú Samsung plazma, LED és LCD TV-készülék, valamint LCD és LED monitor ezentúl MinDig TV logóval kerülnek az áruházak polcaira. A jelenlegi tervek szerint a jövő évtől kezdve a jelzés ePOP formában kerül fel az összes 2012-es modellre.
A Samsung Electronics piacvezető a lapos képernyős készülékeladásban Magyarországon. A társaság harmadik nagy tévékészülék-gyártó cégként csatlakozott a MinDig TV matricarendszerhez, amelyet az Antenna Hungária Csoport, a DVB-T platform üzemeltetője indított útjára. A MinDig TV matrica biztosítja a vásárlók felé, hogy az adott készülék alkalmas a MinDig TV, azaz a digitális földfelszíni szabadon fogható programok vételére.