Canon - Océ közös nyomtatási rendszerek

forrás Prim Online, 2011. szeptember 18. 10:42

A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata és az Océ, a digitális dokumentumkezelés nemzetközi vezető vállalata két, közösen fejlesztett, nagy példányszámú nyomtatórendszert mutatott be. Az új jövevények az Océ VarioPrint DP fekete-fehér készülékekből álló termékcsalád, valamint a Canon imageRUNNER ADVANCE C9000S PRO modell, amely a sikeres C9000-es sorozat újabb tagja.

Az Océ VarioPrint 95-105-120-135 termékek belépő szintű, nyomdai fekete-fehér nyomdagépek, melyek az Océ nyomtatási technológiáit, nyomtatóegységeit és vezérlőit a Canon integrált lapolvasási és befejező megoldásaival egyesítik. A modellcsalád a fekete-fehér digitális nyomtatás világában eddig elérhetetlen képminőséget, szürkeárnyalatokat, azonnali termelékenységet és számos befejező műveletet kínál egyetlen, nagy mértékben konfigurálható rendszeren belül. A DP termékcsaládon belül négyféle sebességű nyomtatóegység érhető el: 95, 105, 120 és 135 A4 lap nyomtatása percenként.

A innovatív Océ DirectPress technológia a hagyományos technológiák megbízható alternatívája a fekete-fehér piacon, mivel nem fény, magas hőmérséklet vagy elektromos töltés használatával készíti a képeket. Az Océ DirectPress technológia egyetlen digitális, környezeti változók nélküli folyamatra cseréli a hagyományos nyomtatási technológiák többlépéses folyamatait. Ez stabil és egységes minőségű nyomatokat eredményez csíkok és sávok nélkül. Az új nyomtatóegység a Canon sikeres imagePRESS termékcsaládjának számos lapolvasási és befejező funkcióját tartalmazza, amelyekkel az ügyfelek a legmagasabb minőséget érhetik el. A festék a nyomathordozó hajtogatása vagy gyűrése esetén sem reped meg, az alacsony fixálási hőmérsékletnek köszönhetően pedig kevésbé torzulnak el a nyomathordozók, így egyszerűen hajthatók végre precíz befejező műveletek.

Az Océ VarioPrint DP termékcsalád a környezetkárosító hatások csökkentésében is segítséget nyújt az ügyfeleknek. A nyomtatóban alkalmazott HeatXchange technológia energiát takarít meg, továbbá nem bocsát ki ózont.

Az imageRUNNER ADVANCE C9000 PRO sorozat sikerére építő új C9000S PRO az Océ PRISMAsync vezérlőjével ötvözi a Canon színes technológiáját. Az ügyfelek így olyan megoldást használhatnak, amely egy hatékony és sokoldalú platformon biztosít könnyen elsajátítható üzemeltetést, könnyű használatot és többfajta befejező lehetőséget, illetve lehetővé teszi többféle hordozótípus használatát. Továbbá számos egyedi, termelékenység növelő szolgáltatás áll az ügyfelek rendelkezésére: az intelligens munkaütemező és a hordozóalapú munkafolyamat például minimálisra csökkenti az állásidőt, és segítségével a felhasználók hatékonyan tervezhetik meg a termelést.

Az új Océ VarioPrint DP termékcsalád és a Canon imageRUNNER ADVANCE C9000S PRO már elérhető a Canon és az Océ közvetlen értékesítési csatornáin keresztül és a hivatalos forgalmazóknál.